Bravo Tours åbner nyt kontor i Odense

Facaden på Bravo Tours nye kontor i Odense

Bravo Tours nye kontor ligger i Asylgade i Odense-centrum

Danmarks tredjestørste rejsearrangør går igen mod strømmen og åbner nyt kontor i Odense. Forklaringen er enkel: de vil være tæt på gæsterne.

Det bliver til endnu et Bravo Tours-kontor på landkortet. Mens andre rej

seselskaber i branchen lukker deres kontorer rundt om i Danmark, vælger Bravo Tours i stedet at åbne et nyt – denne gang på Asylgade i Odense.

– Vi har netop opkøbt Fyns Rejsebureau, så vi får muligheden for at møde vores mange fynske gæster i øjenhøjde og give dem den bedste service, siger adm. direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj – og fortsætter:

– Vi går imod strømmen og åbner butikker, mens konkurrenterne lukker dem – men vi har et stort ønske om at være tæt på kunderne, og det samme har vores kunder heldigvis også. En stor del køber rejser over telefonen eller på vores hjemmeside, men der er også rigtigt mange, der gerne vil stå ansigt til ansigt med os, når de skal planlægge og købe en rejse, siger direktøren.

Tæt på gæsterne
Det nye salgskontor midt i Odense bliver Bravo Tours fjerde i rækken. Ud over hovedkontoret i Herning, har de også butikker i København og Aalborg – og nu altså også i Odense.

– Vi har i forvejen rigtig mange trofaste kunder på Fyn, men det er da klart, at vi regner med at efterspørgslen vil stige endnu mere med den fysiske tilstedeværelse, siger Peder Horshøj.

Overtagelsen giver fynboerne mulighed for at købe alle Bravo Tours rejser direkte i butikken i Asylgade, men selskabets beholder Fyns Rejsebureaus spidskompetencer. De dygtige medarbejdere her fortsætter i Bravo Tours, og selvom Bravo Tours vil fylde mest på facaden, så vil der også fremadrettet stå Fyns Rejsebureau på skiltet.

– I dag skræddersyer Fyns Rejsebureau rejser til bl.a. USA – det er de virkeligt gode til, og det skal de blive ved med, men det er klart, at Bravo Tours kommer til at fylde mere, end vi gør i dag, siger han.

Et strategisk smørhul
Samtidig ligger det nye kontor strategisk i lidt af et smørhul – midt imellem Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn og ikke mindst særdeles tæt på H.C. Andersen Airport.

– Det giver vores gæster rigtig mange muligheder – vi flyver jo fra Billund og København til masser af skønne rejsemål, og til sommer har vi også enkelte afgange fra den lokale lufthavn i Odense til Menorca, Azorerne og Jersey, men det er da klart vi også her tænker på at opruste, nu når vi nu har fået så stærk en position på Fyn, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours fejrer indtoget i Odense med et kæmpe åbningshus-udsalg torsdag 14. januar.