‘De store familier’ snupper rejserne

Familie med tre børn i pool på Mallorca

Bravo Tours har meget få hotelværelser og lejligheder tilbage, hvor der er plads til “dine og mine børn”

Engang var en familie lille – mor, far og børn – men det stigende antal skilsmisser betyder også, at flere flytter sammen på nye måder. Tendensen smitter også af på salget af rejser, hvor Danmarks 3. største rejsebureau må melde ”alt udsolgt” til de store familier med dine og mine børn.

Vinterferie. Familietid. Hygge. Den perfekte ferie. Men Familien Danmark består ikke længere af to voksne og to børn – mange lever sammen med både ’dine og mine’ børn og har derfor brug for mere plads på ferien. Det mærker Bravo Tours i Herning, der må melde alt udsolgt i uge 7 og samme tendens gør sig gældende i sommerferien.

– Vi oplever, at der er stor efterspørgsel på større lejligheder og hotelværelser, hvor man kan bo flere sammen. I uge 7 har vi ikke mere tilbage, hvor man kan bo sammen med f.eks. tre børn, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Rejsebureauet oplever, at det er en generel tendens at flere lever sammen på nye måder – også når sommerferien bestilles.

– Vi forsøger at leve op til de nye familiemønstre, men det er svært at skaffe pladser nok – derfor skal man også være hurtigt ude, hvis man gerne vil bo sammen i sommerferien. Her går det rigtig stærkt med de værelser, hvor man kan bo mange sammen, siger direktøren.