44.000 kroner til et godt formål – på under én time

Peder Hornshøj og Tomas Villum indsamlede penge til KidsAid

Sammen med Tomas Villum indsamlede Bravo Tours 44.000 til KidsAid

Til Nordens største feriemesse bliver der solgt et utal af rejser, men lørdag samlede Bravo Tours ind til Kids Aid Fonden. De inviterede 630 stamgæster i Boxen og sammen indsamlede de 44.000 på under én time.

– Jeg havde håbet, at vi sammen kunne komme op på kr. 10.000, så jeg er ganske enkelt meget overrasket og selvfølgelig helt vildt stolt, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Lørdag morgen havde han inviteret Bravo Tours stamgæster til morgenarrangement i Boxen i Herning inden feriemessen ”Ferie for Alle”. Her samlede rejselskabet 44.000 kroner ind til Kids Aid blandt de mange fremmødte sammen med bestyrelsesmedlem, skuespiller og filminstruktør Tomas Villum Jensen.

– Det viser virkelig, hvor meget glæde man kan skabe ved at stå sammen. Bravo Tours og deres gæster har virkelig været med til at gøre en kæmpe forskel for rigtig mange børn og unge, siger Tomas Villum Jensen, der naturligvis var glad for de mange penge til det gode formål.

Ny ambassadør i KidsAid

Bravo Tours egen direktør, Peder Hornshøj, er for nylig udnævnt til ambassadør i KidsAid – en organisation, der hjælper børn og unge på landets hospitaler, så de får et bedre forløb. Peder Hornshøj var ikke i tvivl, da han blev spurgt om han ville være med.

– Jeg synes, det er et helt fantastisk formål. At støtte børn og unge, der er indlagt og give dem nogle gode oplevelser i en svær periode – det bliver man da glad af. Derfor har Bravo Tours også støttet projektet i flere år, men aldrig med 44.000 indsamlet på under en time, siger han.

Ferie for Alle er Nordens største Feriemesse, der løb af stablen i Herning 26.-28. februar. Bravo Tours satte desuden ny salgsrekord og solgte mere end 5.000 rejser på messen.