Bravo Tours udvider med flere krydstogter

Krydstogtsskib sejler på havet

Bravo Tours udvider med to nye krydstogtsruter

Krydstogter er den hurtigst voksende ferieform i Danmark. Bravo Tours’ gæster har forelsket sig i ferieformen, og derfor udviderselskabet nu med to nye krydstogter over Atlanten.

Det er blot et år siden, at Bravo Tours for første gang for alvor satte krydstogter på programmet, og det er virkelig en ferieform, som danskerne har taget til sig. Derfor udvider Bravo Tours nu programmet med to nye ruter, der skiller sig helt ud fra de andre.

– Vi giver nu danskerne en enestående chance for at rejse over Atlanten – enten via Barcelona eller direkte fra København – og fyldt med enestående oplevelser, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Den ene nye rute byder på Spaniens skønne storbyer inden krydstogtet sejler af sted. På vej over Atlanterhavet kan man nyde de mange faciliteter, inden det ligger til ved De Dansk Vestindiske Øer, hvor man slutter turen med nogle dage.

På den anden rute går man direkte om bord i København og oplever bl.a. Oslo, Island og Halifax, inden der starter en ny rundrejse på land i det vestlige USA, hvor man bl.a. besøger, Niagara Falls, Toronto og New York.

Største og bedste krydstogtsprogram
Med de to nye krydstogter på programmet har Bravo Tours seks krydstogter i hele verden. To i det caribiske ø-hav, to over Atlanterhavet, en ved Dubai og en ved Cuba.

– Det er det stærkeste krydstogtsprogram nogensinde, og danskerne får virkelig mulighed for at opleve lige den del af verden, som de gerne vil, siger Peder Hornshøj.

På alle krydstogter følger en dansktalende rejseleder, som også er med på Bravo Tours egne udflugter, de steder, hvor skibet ligger til.

– Den dansktalende rejseleder gør oplevelserne endnu større. Man er ikke overladt til sig selv, mens man er om bord, og man får mest mulig ud af alle oplevelser undervejs. Vi vælger de guldkorn ud, som vi mener, at vores gæster får mest ud af at se, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours’ krydstogter sejler løbende fra oktober til april. Bravo Tours forventer at sende et par tusinde gæster på krydstogtsferie i løbet af vinteren.