Danskerne vil på vandreferie – i grupper

En mand vandrer gennem La Palmas smukke landskaber

På La Palma kan man både vandre på vulkaner og gennem frodige områder

Når danskerne vælger feriedestination, ser de sig ikke kun om efter sol og strand – de vil også gerne tæt på naturen og være aktiv. Og de vil gerne rejse sammen med andre.

Det handler ikke kun om afslapning, når danskerne drømmer sig væk på ferie. Men også om muligheden for at være aktiv på nye og anderledes måder – og gerne i større grupper.

– Vi oplever en enorm efterspørgsel på vores nye kanariske ø, La Palma, hvor der er mere end 1.000 kilometer vandreruter – især når det gælder grupperejser, fortæller Troels Hansen, der er salgschef og ansvarlig for gruppe, sport og event i Bravo Tours.

– Det er en klar tendens, at danskerne gerne vil have nogle at dele oplevelserne med. Derfor rejser de blandt andet i større grupper, og vi planlægger lige nu at sætte flere grupperejser på programmet, siger han og fortsætter:

– og så er det jo et helt nyt rejsemål, som danskerne ikke tidligere har haft mulighed for at flyve til. Det vækker selvfølgelig også nysgerrigheden og efterspørgslen, siger Troels Hansen.