På charter-safari til Kenya fra Aalborg og København

Dejlig sandstrand med liggestole og hængekøje

Kenya-kystens byder på eksotiske drømme-strande.

Nu bliver det muligt at flyve direkte til kridhvide sandstrande og safariens eget hjemland direkte fra Aalborg og København – en rejse, der normalt kan varer op til 20 timer.

536 kilometer. Så langt strækker Kenya-kysten sig. En strækning med kridhvide sandstrande, vajende palmer og turkisblåt vand. Det lyder eksotisk – og det er det også – men nu kan danskerne komme hurtigt til paradis.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Kenya. Det er ganske enkelt her, jeg har haft mine største ferieoplevelser – fordi kombinationen af verdens bedste safariland og ren paradisferie findes lige her, siger Peder Hornshøj, der er

adm. direktør i Bravo Tours.

Danskerne går nu direkte om bord i Aalborg eller København, og efter blot 11 timers flyvning herfra lander de i verdens bedste safariland. Særligt nordjyderne får en “verdensnyhed” – det er nemlig første gang de får muligheden for at flyve til Kenya fra Aalborg Lufthavn.

Røde elefanter i Tsavo

I safariområdet Tsavo – tæt på Kenya-kysten – bor de “røde elefanter”

Den perfekte kombination
Blot en kort køretur fra Kenya-kysten ligger flere af Afrikas allerbedste safariområder – og derfor er Kenya-kysten det ideelle valg, hvis man både drømmer om ren afslapning og store oplevelser.

– At se dyrene vågne på savannen i deres naturlige element, geparden jage sit bytte eller se en løve tage en lur i skyggen – ja, så kan jeg ganske enkelt ikke forestille mig nogen større ferieoplevelse. Jeg har besøgt mere end 200 rejsemål, men de største rejseoplevelser har jeg uden tvivl fået i Afrika, fortæller direktøren.

2-7 dage på savannen
Derfor har han sørget for, at danskerne kan tage på flere forskellige safarier, mens de holder to ugers skøn badeferieved kysten. Her vælger de mellem 2, 4, 5 eller 7 dage i selskab med de vilde dyr.

– Nogle vil gerne have en enkelt safari-overnatning, mens andre søger den unikke kombination med flere af Afrikas bedste områder: Masai Mara, Amboseli, Naivasha og Tsavo over mange dage. Det ekstra gode ved det hele er, at ved at have vores egne fly og ved at være en stærk partner for vores hoteller og lodges i Kenya, kan vi nu lave dette helt store safarieventyr med skøn badeferie til priser, vi aldrig har været i nærheden af før, slutter Peder Hornshøj.

Bravo Tours flyver til Kenya-kysten fra Aalborg og København fra 17. januar 2017.