Bravo Tours vokser med golfrejsemål

Det startede med en enkelt golfgruppe til én destination. I dag kan man vælge mellem hele 18 forskellige golfdestinationer, når man rejser på ferie med Bravo Tours, og selskabet er Danmarks vel nok største golfrejsearrangør.

Golfbane i Portugal lige ud til stranden

En af de mest berømte golfbaner i Portugal – Vale do Lobo Royal – ligger lige ud til vandet.

 

Golf – en stadig voksende sportsgren og ikke mindst ferieform. En efterspørgsel der stadig stiger, for flere og flere danskere rejser på ferie med golfbagen under armen.

– Vi oplever stadig, at flere og flere danskere efterspørger at spille golf på ferien. Samtidig er det en mulighed for at forlænge sæsonen og spille golf, når ens hjemmebane er vinterlukket, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours og tilføjer:

– Og så giver det bare en anden oplevelse at spille i udlandet. En ny bane med nye udfordringer, solskin og ferieatmosfære fuldender enhver golfoplevelse.

De helt store golfrejsemål

Men selv om man i dag kan spille golf næsten alle steder i verden, er der nogle rejsemål, der bare er lidt bedre end andre til golf. Belek i Tyrkiet er uden tvivl et af dem – et ægte golfmekka, hvor der aldrig er gået på kompromis med kvaliteten.

– Uanset hvor du bor og spiller i Belek, er det en 5-stjernet golfoplevelse. Det er luksus, høj klasse og nogle af Europas bedste golfbaner samlet indenfor korte afstande, siger Peder Hornshøj.

Også spanske rejsemål hitter som golfdestinationer – både Mallorca, Costa de Luz og Costa del Sol.

– Spanien er en fantastisk kombination af golf, sol og andre spændende oplevelser, og samtidig er det til en pris, der er til at betale. Mange spanske golfbaner tog nemlig en beslutning om, at man hellere ville have banerne fyldte til en lav pris end halvtomme til en høj pris. Det betyder, at prisniveauet er yderst rimelig, mens man spiller på meget gode baner, siger direktøren.

Nabolandet Portugal har også et voldsomt populært golfrejsemål og har også en lang række topbaner, der tilbyder noget for enhver golfspiller.

Vinterens varmeste golfhits

Når vinteren presser sig på i Danmark, er det både klassiske chartermål og mere eksotiske rejsemål, der tiltrækker den danske golfspiller. Mange vælger de helt varme rejemål som fx De Kanariske Øer – Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote.

– Det er også ved at være klassikere for golfspilleren om vinteren. Banerne er gode, og klimaet er noget nær perfekt, siger Peder Hornshøj.

Derudover står de eksotiske rejsemål som Thailand og De Dansk Vestindiske Øer også højt på golfernes ønskeliste til vinter.

– Vi ser en stigende tendens til, at vores gæster gerne vil kombinere golf med store oplevelser. Så spiller de måske 3 eller 4 gange golf i løbet af ferien og bruger resten på at opleve området, siger han.

Og mange spændende nyheder

Ud over de klassiske rejsemål til sommer og vinter, sætter Bravo Tours også nyheder på programmet. Grækenland har fået et helt nyt golfområde, der giver ordet 5-stjernet en hel ny betydning.

– Costa Navarino er en helt unik oplevelse. Området er bygget af Grækenlands ”Mærsk”, og her er alt gennemført ned til mindste detalje. Grækenland er normalt ikke et land, man forbinder

med golf, men her har de virkelig sat sit præg på golf-verdenskortet, siger Peder Hornshøj.

Til vinter sætter Bravo Tours også endnu en eksotisk nyhed på programmet, nemlig Den Dominikanske Republik.

-Kridhvide, bountystrande, lækre resorts og krystalklart vand kombineret med nye golfbaner hvert eneste år. Så er det svært at forestille sig noget bedre. Jeg har haft nogle af mine vildeste golfoplevelser netop her – banerne er så fantastiske og beliggenheden unik med mange huller helt ud til vandet, siger han.

Bravo Tours sender hvert år golfgæster til Spanien, Grækenland, Dubai, De Dansk Vestindiske Øer, Thailand og Tyrkiet. Fra 2017 bliver det også muligt at spille golf på Den Dominikanske Republik.