7 ud af 10 sommerferierejser er allerede taget

Danskerne vil holde ferie i sydens sol. 7 ud af 10 sommerferie-rejser er bestilt, og nu går det hurtigt – især til Mallorca og Kreta, der topper listen over sommerens rejsemål.

De seneste par uger med høj sol over Danmark har øjensynligt inspireret danskerne til at bestille rejser. Salget af rejser de sidste par uger har ikke været så højt som normalt. Men nu booker danskerne rejser længere ud i fremtiden, nærmere bestemt skolernes sommerferie og sensommeren.

– Danskerne vil være sikre på at kunne holde ferie under sydens sol. De trænger til at komme ned til spændende oplevelser og væk fra hverdagen. Og det er nu, de er klar til at bestille, ser det ud til, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Lige nu er 7 ud af 10 rejser i sommerferien væk. Især Mallorca og Kreta bliver revet væk, men mange andre spanske og græske rejsemål topper også listen.

– Vi har kigget på vores 25 mest populære rejsemål og lavet en top 10. Tyrkiet er hoppet nedad på listen, men rent faktisk er salget stigende igen til landet. Det er All Inclusive og sikker varme til ekstremt lave priser, der gør det. Vi oplever også en stigende efterspørgsel på Azorerne – en af de smukkeste og mest oplevelsesrige øer i Portugal. For danskerne vil gerne opleve, mens

de holder ferie, siger han.

Top 10
– over sommerens rejsemål

  1. Mallorca, Spanien
  2. Kreta, Grækenland
  3. Costa Del Sol, Spanien
  4. Santorini, Grækenland
  5. Menorca, Spanien
  6. Rhodos, Grækenland
  7. Algarve, Portugal
  8. Marmaris, Tyrkiet
  9. Azorerne, Portugal
  10. Alanya, Tyrkiet