300 julerejser bliver solgt til halv pris

En arbejdsgiver jul med få fridage. Det lyder ikke umiddelbart som den oplagte mulighed for at rejse på ferie i julen – og så alligevel! For netop arbejdsgiverjulen presser priserne helt i bund. Det betyder, at 300 julerejser nu koster det halve!

I starten af december er kalenderen fyldt med aftaler for de fleste. Enten er der julefrokost, juleafslutning eller gaveindkøb på programmet. Men holder du kalenderen fri, kan du nyde en af de billigste rejseuger på hele året og slappe af i sydens sol. Der er nemlig mange penge at spare, hvis du rejser på ferie i uge 49 og 50.

– Danskerne har travlt med meget andet end at rejse i starten af december, og det betyder, at prisen på rejser falder. Men vil man sikre sig en billig ferie, så skal man få juleforberedelserne overstået og så rejse syd på, for det er meget billigere end andre ferieuger henover vinteren, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør hos Bravo Tours.

Du kan spare helt op til 50% eller måske endda en smule mere, hvis du rejser i uge 50 fremfor sammenlignet med ugerne efter. Mange benytter også en decemberferie til at købe julegaver med hjem. Fx er elektronik traditionelt billigt på de kanariske øer.

Andre billige rejseuger
Men holder du for meget af december til at nyde den i udlandet, er der også andre billige ferieuger på året.

– Vil du nyde din ferie billigst muligt, men ikke rejse i december, så skal du tage fri i slutningen af april eller starten af maj. Der bliver vejret bedre og bedre i Danmark, og mange danskere har enten holdt fri tidligere på året, eller også venter de på, at det bliver sommerferie igen, siger Stig Elling, der er rejseambassadør hos Bravo Tours.

Lige nu kan du fx sikre dig en uge i Hurghada d. 6. december fra kun 1.798 kr. pr. person.