Fra Billund til Thailand med Bravo Tours

Kridhvid sandstrand med palmer i Thailand

Bounty-strandene i Thailand kan nu nås med Bravo Tours med Billunds hurtigste rute

Rejseselskabet satser på den hidtil bedste rute fra den jyske lufthavn. 

Nu bliver det nemmere komme til Thailand, hvis man ønsker at rejse fra Jylland. Her åbner Bravo Tours sammen med Finnair nemlig en ny rute, der uden sammenligning er den hidtil bedste løsning fra Billund Lufthavn til Bangkok og de mange skønne rejsemål, man hurtigt når til derfra.

– Thailand er et fantastisk rejseland, og det eneste minus for nogle gæster er flytiden – som oven i bliver forlænget, hvis man som jyde eller fynbo skal tage turen til og fra København. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu får et godt alternativ med Finnair, der både tids- og prismæssigt er rigtig stærkt, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours og fortsætter:

– Jorden er jo rund, og flyver man den direkte vej til Thailand fra Billund, så er det alligevel op over Helsinki, så dette er en super flyløsning, der gør, at det nu kun tager 13 timer af flyve fra Billund til Bangkok inkl. mellemlanding. Det er altså næsten det samme som at flyve direkte fra København – og så slipper man for lang transport til og fra Kastrup, siger han.

Bravo Tours flyver med Finnair fra Billund fra 18. december 2017 og foreløbigt til hen over påsken 2018. Den nye rute supplerer Bravo Tours øvrige to ruter fra København direkte med Thai Airways eller med Qatar Airways.

Bravo Tours forventer at sende 3000 gæster fra Danmark til Thailand den kommende vinter. Disse gæster kommer primært til at holde badeferie i den kongelige ferieby Hua Hin, på paradisøen Koh Chang eller være med på én af de mange rundrejser, selskabet arrangerer.