Ekstra fly i efterårsferien

Tabaiba Princess er et af de populære hoteller på Gran Canaria

Danskerne drømmer sig væk fra regn og blæst – og drømmene bliver til virkelighed. Derfor indsætter Bravo Tours’ nu to ekstra fly til Gran Canaria og Tenerife i efterårsferien for at følge med efterspørgslen.

Efter en sommer uden sol vil danskerne have det i efterårsferien. Det kan rejsebureauerne skrive under på. Efterspørgslen og salget er så stort, at de planlagte fly ikke dækker de solhungrende danskers behov, og derfor indsætter Bravo Tours’ nu to ekstra fly.

– Det er lykkedes os at skaffe to ekstra fly – et til Gran Canaria og et til Tenerife. Det er jeg virkelig glad for, så danskerne får muligheden for at rejse i skoleferien. Samtidig bliver de ikke mødt af et “udsolgt” som i skolernes sommerferie – i hvert fald ikke endnu – men man skal være hurtig, for der er rift om pladserne, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Det skyldes både den generelle efterspørgsel, men også de gode afrejsedage i weekenden, forklarer han.

Direkte til sikker sol og varme
Det er ikke tilfældigt at begge fly sætter kursen mod De Kanariske Øer.

– Der er sol og varme. Og lige nu er det dét, der er allervigtigst for vores gæster. De vil ned til stranden, de vil nyde varmen og poolen – præcis som vi er vant til det om sommeren. Men sommeren eksisterede ikke i Danmark i år, og mange gik forgæves efter en rejse syd på. Det håber jeg, vi nu løser med flere pladser i efterårsferien, fortæller Bravo Tours’ rejseambassadør, Stig Elling.

Der bliver afrejse lørdag og søndag op til uge 42 fra Billund til Gran Canaria og Tenerife.