Julerejser går som varmt brød

“Vi savner solen” – sådan lyder det fra et væld af danskere, der lige nu ser frem til næste feriemulighed, nemlig juleferien. 8 ud af 10 julerejser er allerede solgt, men man kan stadig nå at få et godt tilbud, særligt hvis man rejser tidligt afsted.

Fuerteventura er et af de rejsemål, hvor der i år er mulighed for at spare penge på trods af den høje efterspørgslen.

 

Efter flere dårlige somre, der særligt i år har føltes som et langt efterår, sukker danskerne til stadighed efter sol og sommer.

– Vi mærker en øget efterspørgsel fra danskerne. De vil bare gerne ned til sol og sommer – og den næste mulighed for mange er til jul, hvor flere fridage er givet på forhånd og mange alligevel holder fri, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Rejseselskabet har på nuværende tidspunkt solgt 8 ud af 10 julerejser. De mest populære rejsemål i år er de, der har afrejse 25., 26. og 27. december, men også rejserne lige før jul nærmer sig udsolgt.

Rejs inden jul og spar penge
Men der er stadig pladser tilbage til de, der endnu ikke har bestilt – og går man efter et godt tilbud, anbefaler Bravo Tours’ rejseambassadør, Stig Elling, at man ser nærmere på afrejsemulighederne så tidligt som muligt før jul, eller så sent som muligt før nytår.

– Kan man fx rejse senest den 19. december, så man primært holder ferie ugen op til jul og måske får en enkelt juledag eller to med, så er der ofte mange penge at spare frem for en ferie med senere afrejse, forklarer han.

Hos Bravo Tours er det derfor en god ide at gå efter Tenerife eller Fuerteventura, hvis man går efter det bedste juletilbud, kan rejse tidligt og vil spare mange penge på at komme til varmen og få lidt sol.

Se alle årets julerejser på www.bravotours.dk/tid/julerejser/