Bravo Tours sætter storbyferier på programmet

Sporvogn i Lissabons stejle gader

Lissabon er en af de storbyer, som Bravo Tours nu sætter på programmet.

Danmarks tredje største rejsearrangør udvider nu rejseporteføljen og sætter storbyferier på verdenskortet.

Nu kan man ikke kun rejse på charterferie, golfferie, safari eller rundrejse med rejseselskabet Bravo Tours. De udvider nemlig antallet af rejseformer og tilføjer storbyferier som en del af at det store rejseprogram.

– Det er hele tanken med Bravo Tours. At vi skal have ferier, der passer til en hver lejlighed – uanset hvornår, hvordan og hvorhen man gerne vil rejse. Der synes vi, at storbyferie passer godt ind, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør og tilføjer:

– Danskerne rejser oftere og oftere. Det betyder, at man måske gerne vil nyde en charterferie i sommerferien, en storbyferie i efteråret, måske en rundrejse i Asien om vinteren og en golfrejse i foråret. Vi vil gerne tilbyde det hele med vores service og pakkerejsegaranti, siger han.

Selskabet har tidligere kombineret deres charterferier med storbyrejser – fx Malaga på Costa del Sol og Athen i Grækenland – men nu kommer der endnu flere til.

24 timers service
Og selv om selskabet ikke har rejseledere i alle storbyer, kan man altid komme i kontakt med en dansk rejsekonsulent, der kan hjælpe en med spørgsmål. Derudover er man også dækket af pakkerejsegarantien.

– Det er selvfølgelig en fordel, at man er dækket, hvis der sker noget, modsat hvis man selv bestiller flybillet og hotel hver for sig, siger han.

I første omgang sætter selskabet syv storbyer programmet – lige fra de klassiske storbyer som Rom, Paris og London til Bangkok i Thailand. Se mere på www.bravotours.dk/storbyferie/